Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Terapy U Zitzak

Terapy U Zitzak
€ 97,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ergonomische en comfortabele kussen in U-vorm ontworpen door Terapy.

Aanvullende steun voor maxi-TERAPY of mini-TERAPY? Velen gebruiken de u-TERAPY om hun maxi-TERAPY te transformeren tot een lounge-stoel of een bank voor twee personen (met 2 u-TERAPY's). De mini-TERAPY wordt ook omgevormd tot een kleine stoel met behulp van één u-TERAPY.

Voedingskussen? u-TERAPY is ideaal om 'handsfree' borstvoeding te geven en dus uw volle aandacht te geven aan uw baby! u–TERAPY is een stuk groter dan een normaal voedingskussen. Hierdoor krijgt u meer steun en mocht er worden gemorst tijdens het voeden, dan ritst u de hoes er makkelijk af en kunt u het wassen. De EPS parels zitten dan nog in een binnenhoes. Lezen in bed? Of extra ondersteuning op uw bestaande bank? Dat kan makkelijk met u-TERAPY! Het biedt goede ondersteuning voor uw rug, het materiaal voelt prettig en is uiterst comfortabel!

Inhoud120 liter.
MerkTerapy
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!