Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

mini-TERAPY

mini-TERAPY
€ 139,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

mini-TERAPY is ideaal voor kinderen. Met de mini-TERAPY leert u uw kind al op jonge leeftijd dat een gezond zitmeubel veel beter voor de rug is en rugklachten op latere leeftijd kan voorkomen. Daarnaast ziet het er leuk uit en zit het gewoon heel lekker.

Uw kind wil gewoon zitten zonder te denken aan een goede zithouding? De zitzak vormt zich vanzelf helemaal naar het lichaam, waardoor het uw schouders en wervelkolom in uw rug ondersteunt. Deze ondersteuning verlicht de druk in uw schouders en rug wat resulteert in het ultieme zitcomfort en een gezonde zithouding. Uw kind hoeft dus zelf geen inspanning te leveren om gezond te zitten.

Uw kind heeft specifieke wensen qua kleur? Ook dit is geen enkel probleem. mini-TERAPY is in 15 kleuren verkrijgbaar, zodat het bij elke kamer past!

Combineer de mini-TERAPY met de u-TERAPY en/of tube-TERAPY als aanvullende steun en tover deze zitzak om een lounge-stoel.

Inhoud320 liter.
MerkTerapy
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!