Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Slack Suite de Luxe Zitzak

Slack Suite de Luxe Zitzak
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voelt u zich thuis in een landelijke sfeer, dan is het vanzelfsprekend dat u juist in die omgeving wilt ontspannen, de Suite de luxe maakt dat geheel mogelijk. Bovendien vormt deze fauteuil een perfecte match met uw behoeftes en interieur. In het ontwerp van de Suite de Luxe is aan alle details bedacht voor het uiterste comfort.

Zo is deze trendy zitzak voorgevormd zodat u uzelf hierop heerlijk kunt ontspannen. Tevens wordt deze heerlijke lounge stoel geleverd met een hocker welke u kunt gebruiken als voetbankje en een zacht kussentje.

Deze comfortabele zitzak van Slack is gemaakt van canvas stof en gevuld met eersteklas kwaliteit EPS polystyreen korrels. De trendy lounge zitzak is voorzien van een veiligheidsrits en wordt geleverd met de hocker en het kussen. Slack Suite de Luxe is verkrijgbaar in creme, marine blauw en wit

Extra infoSlack
Garantie2 jaar garantie
Inhoud610 Liter
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!