Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Slack Lounger Beach Club Zitzak

Slack Lounger Beach Club Zitzak
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ontspannen tijdens een mooie zomeravond op het water, maar uw luchtbed is geen succes na al die stabiliteitsstrijden en uiteindelijk gaat deze ook nog eens lek! Slack heeft de oplossing voor u met deze Beach Club Lounger, gevuld met EPS parels. Geen lekkages en strijd tegen in balans houden van het luchtbed. Laat u heerlijk ontspannen op het water zonder zorgen op deze drijvende zitzak Beach Club.

Beach Club is niet alleen een aanwinst voor op het water en strand maar ook voor in de tuin. Haal met Slack outdoor zitzak het ultieme lounge gevoel naar uw tuin.
De Slack Lounger is gemaakt van nylon mesh stof, en gevuld met eersteklas kwaliteit EPS polystyreen korrels, die voor optimaal zitcomfort zorgen. 

Specificaties:

- Sneldrogend materiaal 
- Ingebouwde bevestigingsring voor aan boot of waterkant
- Handvaten
- Welgevormd zitcomfort
- Duurzaam drijvend vermogen
- Dubbele veiligheidsrits
- Vulling van EPS polystyreen korrels
- Afmeting: B102, D116, H73 cm.

Extra infoDit model staat niet opgesteld in onze showroom voor bezichtiging
Garantie2 jaar garantie
Inhoud500 Liter
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!