Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Slack Dreamer Zitzak

Slack Dreamer Zitzak
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kleurrijk, fris en bloemig. Slack Dreamer is een heerlijk zitmeubel om tijd in door te brengen, daarbij hoort natuurlijk ook ontspanning. Met de Slack Dreamer bent u in no time in dromenland. Laat uzelf stijlvol genieten op deze heerlijke lounge zitzak van Slack.

Slack Dreamer is gemaakt van canvas stof en gevuld met eersteklas kwaliteit EPS polystyreen korrels. Deze trendy lounge zitzak is voorzien van een veiligheidsrits. Dreamer is leverbaar in verschillende trendy kleuren en printen.

Extra infoSlack
Garantie2 jaar garantie
Inhoud500 Liter
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!