It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Slack City Chique Zitzak

Slack City Chique Zitzak
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Speciaal voor u heeft Slack de City Chique ontworpen! Een eigentijds en stilistisch concept, die uw interieur perfect aanvult. City Chique is een romantische en comfortabele 2-persoons zitzak. Laat u heerlijk met uw partner ontspannen bij kaarslicht...

Deze stijlvolle zitzak van Slack is gemaakt van canvas stof en gevuld met eersteklas kwaliteit EPS polystyreen korrels. De trendy zitzak bank is voorzien van een veiligheidsrits en wordt geleverd met twee bijhorende kussentjes. City Chique is verkrijgbaar in zilver

Extra infoSlack
Garantie2 jaar garantie
Inhoud1060 Liter
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!