Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Sakje Zitzak Small

Sakje Zitzak Small
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De ultieme kleine zitzak voor kinderen tot 11 jaar! Heb jij van die lieve kleintjes die gek zijn op spelen met vriendjes in de tuin of op de slaapkamer? Of ben je gewoon op zoek naar een lekker zitje voor in de kinderkamer? Dan is Sakje Small echt iets voor jou en je kind!

Sakje Small is een lekker klein en multifunctioneel zitzakje. Trek de riemen aan zodat je kind lekker achterover hangt met een steun in de rug. Lounge zitzak Sakje Small is ideaal voor kinderen om tv in te kijken, te lezen of gewoon niets te doen! Een lekker dutje doen? Dat kan natuurlijk gemakkelijk op dit trendy zitzakje. Sakje Small zit,ligt en hangt absoluut lekkerder dan een gewone stoel of bank. Lounge zitzak Sakje Small leent zich uitstekend voor middagjes rollebollen in het gras en spelen met andere kinderen.

De label met logo kun je losmaken en gebruiken als telefoon-hoes of sleutelhanger.

Sakje Small is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren waarbij één kant (de onderkant) altijd zwart is zodat deze nooit zichtbaar vies wordt. De stof voelt glad aan, zit altijd lekker en is bestand tegen waterdruppels. Wees dus niet bang om te knoeien, want alle viezigheid is met één veeg verwijderd. Jaloers geworden? Sakje is ook verkrijgbaar in grotere afmeting voor de echte genieters.

Bruto gewicht1
Garantie1 jaar garantie
Inhoud220 Liter
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!