Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Sakje Zitzak Big

0 10 10 2 Sakje Zitzak Big
vodoet geheel aan onze verwachtingen, aanrader voor anderen. Sakje Zitzak Big by , November 6, 2012
5/ 5stars
vodoet geheel aan onze verwachtingen, aanrader voor anderen.
Lekker groot, stevig en mooi van kleur Sakje Zitzak Big by , February 11, 2013
5/ 5stars
Lekker groot, stevig en mooi van kleur
Sakje Zitzak Big
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Sakje Big is een lounge zitzak voor de echte genieters! Deze lounge zitzak is zowel geschikt voor indoor als voor outdoor gebuik, omdat de hoes gemaakt is van de stevige stof nylon PVC. Daarom kun je Sakje Big op elke ondergrond gebruiken zonder problemen.

Deze trendy multifunctionele zitzak is op verschillende manieren te gebruiken. Zo leg je jouw Sakje bijvoorbeeld plat en lig je er met z´n drieën op. Zet de onderkant op de grond zodat je er rechtop in zit of trek de riemen aan om lekker achterover te loungen met een steun in de rug. Sakje Big lounge zitzak is ideaal om in te lezen, te drinken, tv te kijken of gewoon te relaxen!

De label met logo kun je losmaken en gebruiken als telefoon-hoes of sleutelhanger.

Sakje Big lounge zitzak is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren waarbij één kant (de onderkant) altijd zwart is zodat deze nooit zichtbaar vies wordt. De stof voelt glad aan, zit altijd lekker en is bestand tegen waterdruppels. Wees dus niet bang om te knoeien, want alle viezigheid is met één veeg verwijderd. Sakje is ook verkrijgbaar voor de kleintjes in small variant.

Bruto gewicht1
Garantie1 jaar garantie
Inhoud400 Liter
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
2 beoordeling(en)
10
  • jos thewissen06-11-2012
    vodoet geheel aan onze verwachtingen, aanrader voor anderen.
    Score: 10

  • esther wolvekamp11-02-2013
    Lekker groot, stevig en mooi van kleur
    Score: 10

2 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!