Benvenuto Design Samba Woonkamerset Small

Benvenuto Design Samba Woonkamerset Small
€ 1.529,00

of per maand vanaf € 33,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze hoogglans witte woonkamerset richt je je woonkamer volledig en stijlvol in. De Woonkamerset Samba 2 bestaat uit drie onderdelen die stuk voor stuk echte blikvangers zijn. Combineer de woonkamerset met leuke woonaccessoires en maak van je huis echt je thuis.

Het bekende italiaanse merk Benvenuto Design heeft de Woonkamerset Samba 2 met passie voor design ontworpen. De Italiaanse invloeden van het merk komen op een subtiele manier naar voren in de ontwerpen. Zo heeft ook deze woonkamerset een stijlvolle en onweerstaanbare uitstraling waardoor je aangetrokken wordt.

De hoogglans witte Woonkamerset Samba 2 bestaat uit drie onderdelen namelijk de Wandkast Samba, het Dressoir Samba en het TV meubel Samba. De elementen sluiten perfect bij elkaar aan waardoor je je woonkamer stijlvol en compleet inrichting. Zo creëer je een rustige sfeer in je inrichting waarin iedereen zich thuis voelt.

De Wandkast Samba is voorzien van twee deuren en verschillende legplanken. Deze legplanken verdelen de ruimte op een praktische manier waardoor je de design wandkast kunt gebruiken voor het opbergen van je spullen.

Het bijpassende Dressoir Samba is eveneens voorzien van deuren en planken. Daarnaast is het meubel een perfect item om je woonkamer meer sfeer en gezelligheid te geven door leuke woonaccessoires.

Het hoogglans witte TV meubel Samba maakt het geheel compleet en biedt ruimte aan je TV en overige apparatuur. Met dit design TV meubel is je TV het middelpunt in je woonkamer waar je elke dag van geniet. Dankzij de hoogglans witte afwerking kun je het TV meubel combineren met verschillende stijlen en kleuren waardoor je je woonkamer inrichting volgens jouw smaak.

Om de stevigheid te garanderen is de design Woonkamerset Samba 2 volledig uitgevoerd in kwalitatief hout. Het hout is op een nette manier afgewerkt met hoogglans witte polyester lak die een lange levensduur garandeert. Daarnaast zijn de wandkast, het dressoir en het TV meubel van deze woonkamerset voorzien van een inzetstuk uitgevoerd in glas. Het glas is weer voorzien van witte speelse strepen die het geheel onweerstaanbaar maakt.

Afmeting DressoirB210, D51, H86 cm.
Afmeting TV meubelB190, D51, H49 cm.
Afmeting wandkastB119, D51, H143 cm.
Bruto gewicht276 kg.
KleurHoogglans Wit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!