Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Benvenuto Design Samba Woonkamerset Big

Benvenuto Design Samba Woonkamerset Big
€ 1.459,00

of per maand vanaf € 31,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze woonkamerset is een stijlvolle en gezellige woonkamer gegarandeerd. De hoogglans witte Woonkamerset Samba 1 is een echte aanwinst waarmee je van je huis ook echt je thuis maakt. De woonkamerset bestaat drie onderdelen waarmee je je woonkamer compleet inricht.

Deze stijlvolle woonkamerset is ontworpen en geproduceerd door het bekende Italiaanse merk Benvenuto Design. Dit merk laat de Italiaanse invloeden op een subtiele manier terugkomen in de modellen. Hierdoor is de woonkamerset een echte blikvanger in je huis. Met de Woonkamerset Samba 1 haal je een echt stukje design in huis waar je elke dag van kunt genieten.

De woonkamerset bestaat uit drie elementen die stuk voor stuk bijzonder zijn. De wandkast, het dressoir en de eettafel zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor je je woonkamer in één stijl kunt inrichting. Dankzij de neutrale uitvoering kun je de hoogglans witte Woonkamerset Samba 1 combineren met verschillende kleuren en materialen.

De wandkast Samba van deze stijlvolle woonkamerset is een echt topstuk en voorzien van twee deuren. Achter de deuren vind je verschillende legplanken die alle ruimte op een praktische manier indelen. Zo kun je de Wandkast Samba gebruiken om al je spullen netjes en overzichtelijk in je woonkamer op te bergen.

Het Dressoir Samba is eveneens voorzien van deuren en legplanken waardoor het meubel naast stijlvol ook erg praktisch is. Je kunt het hoogglans witte dressoir bovendien gebruiken om leuke woonaccessoires neer te zetten waarmee je je woonkamer opfleurt.

De bijpassende witte eettafel maakt het geheel compleet en is het middelpunt in je woonkamer.

De gehele Woonkamerset Samba 1 is uitgevoerd in hoogwaardig hout dat netjes is afgewerkt met drie lagen hoogglans witte polyester lak. Deze afwerking garandeert stevige en kwalitatieve meubels waar je lang van kunt genieten. De design wandkast en het dressoir zijn bovendien voorzien van glas dat is bewerkt met witte speelse strepen. Hierdoor heeft het geheel een speelse uitstraling waar je niet omheen kunt.

Afmeting DressoirB210, D51, H86 cm.
Afmeting wandkastB119, D51, H143 cm.
Bruto gewicht276 kg.
KleurHoogglans Wit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!