Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Mobel Beukenbos Vloerlamp

Henke Mobel Beukenbos Vloerlamp
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De elegantie en de rustieke uitstraling van onbehandeld teakhout is prachtig vormgegeven tot een design vloerlampBeukenbos wordt de blikvager in je huis en brengt een warme en natuurlijke sfeer in je interieur. Design vloerlamp Beukenbos is volledig uitgevoerd in onbehandeld teakhout en uitgerust met LED verlichting.

Deze vloerlamp is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Specificaties:

 • Hoogte van de vloerlamp is ca. 180 cm.
 • Breedte is 25 cm.
 • LED verlichting
  Bruto gewicht43 kg.
  KleurTeak
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!