Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Design Vloerkleed Nevada

Design Vloerkleed Nevada
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij het stijlvolle Vloerkleed Nevada. Door de kwalitatieve materialen en de warme kleuren is dit design vloerkleed een echte blikvanger in je inrichting. Creëer een gevoel van luxe en comfort met dit laagpolig vloerkleed en geniet elke dag van jouw inrichting.

Het design Vloerkleed Nevada is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een egale kleur met een gemêleerd effect, een vloerkleed met sierlijke strepen of een vloerkleed met speelse bloemen. Iedere uitvoering is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk beige en zilver. Deze warme kleuren maken van jouw huis je thuis en geven jou een comfortabel gevoel.

Met dit design vloerkleed kun je onbeperkt mixen en matchen. De drie uitvoeringen van het vloerkleed zijn namelijk in dezelfde kleuren beschikbaar. Hierdoor kun je bijvoorbeeld het beige vloerkleed met de witte bloemen combineren met het egale beige vloerkleed. Omdat de kleuren met elkaar overheen komen creëer een passend geheel waardoor je inrichting rust uitstraalt.

Om de kwaliteit te waarborgen en een lange levensduur te garanderen is het Vloerkleed Nevada uitgevoerd in 100% PP Heatset-Frisée. Hierdoor is het vloerkleed comfortabel en voelt hij erg zacht aan. Zo brengt het design vloerkleed warmte in je huis waardoor iedereen zich direct thuis voelt. Combineer het vloerkleed met je nieuwe of je bestaande meubels en richt je woonkamer compleet in.

De verschillende uitvoeringen van het design vloerkleed zijn in vier maten verkrijgbaar. Zo kun je altijd het laagpolig vloerkleed uitkiezen wat perfect in jouw inrichting past. De polhoogte van het Vloerkleed Nevada is 17 mm. en het gewicht is 2.800 gram per vierkante meter. Een laagpolig design vloerkleed heeft vele voordelen. Zo kun je hem makkelijk stofzuigen en trekt hij minder stof aan. Met dit stijlvolle vloerkleed wordt jouw leven een stukje leuker en gemakkelijker.

Geniet eindeloos van je aankoop en je stijlvolle inrichting met dit laagpolig vloerkleed. Creëer een gevoel van luxe en laat je verrassen door de diepe kleuren. Het design Vloerkleed Nevada fleurt je woonkamer op en voldoet aan al jouw eisen wat betreft je inrichting.

Leverbare afmetingen:

 • 80 x 150 cm.
 • 120 x 170 cm.
 • 160 x 230 cm.
 • 200 x 290 cm.
  Bruto gewicht10 kg.
  KleurAluminium
  Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!