Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Kindervloerkleed Kiddy Flower

Kindervloerkleed Kiddy Flower
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vrolijk, schattig en warm, zo kun je dit lieve vloerkleed het beste omschrijven. Dankzij de speelse afbeeldingen creëer je met dit kindervloerkleed een luxe sfeer in de kinderkamer. Zorg elke dag voor een glimlach op het gezicht van je kleine met het Vloerkleed Flower en geniet zelf van de vreugde van je kind.

Het bekende merk Tulp heeft dit kindervloerkleed met veel persoonlijke zorg en aandacht ontworpen. Door de jarenlange ervaring heeft het merk een vloerkleed ontworpen dat perfect aansluit of jouw wensen en behoeften. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het vloerkleed zacht, warm en kwalitatief is. Zo kunnen jij en je kleine eindeloos genieten van dit lieve kindervloerkleed.

Je kunt het Vloerkleed Flower prima gebruiken om de bestaande inrichting van de kinderkamer een positieve boost te geven. Zo kun je met een kleine aanpassing een geheel nieuwe sfeer creëren waardoor je kids zich direct op hun gemak voelen. Door de vrolijke afbeeldingen kun je het warme vloerkleed met iedere interieursmaak combineren. Zo wordt inrichten een makkie en je kinderkamer een fijne plek voor zowel jou als je kleine.

Om een goede kwaliteit te garanderen is het design vloerkleed met de hand geweven. Het Vloerkleed Flower is zacht geweven wat voor een hoog comfortgehalte zorgt. Hierdoor heeft jouw kinderkamer altijd een warme en huiselijk uitstraling, ook als het buiten kouder wordt. Het stijlvolle tapijt is laagpolig en heeft een polhoogte van 13 mm. Dit is vooral voor in de kinderkamer erg belangrijk. Zo trekt het vloerkleed weinig stof en kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Het Vloerkleed Flower is uitgevoerd in 100% PP Heatset-Frisée. Dit materiaal zorgt ervoor dat het tapijt ondanks de lage pollen erg zacht aanvoelt. Daarnaast heeft het kindervloerkleed een gewicht van 2.500 gram per vierkante meter. Een kwalitatief vloerkleed dus met een luxe uitstraling. Laat je verrassen door de diepe kleuren en vrolijke afbeelding van dit design vloerkleed.

De eigentijdse uitstraling van het design vloerkleed komt door de leuke afbeeldingen. Het Vloerkleed Flower is voorzien van bloemen, vlinders en sterren waardoor een gezellig sfeertje ontstaat. Bovendien vallen de afbeeldingen extra goed op door het speciale 3D effect. Je kunt het vloerkleed bestellen in de kleuren rood en blauw.

Leverbare afmetingen:

  • 100x150 cm.
  • 133x190 cm.
Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Garantie1 jaar garantie
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!