It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Kindervloerkleed Bowen

Kindervloerkleed Bowen
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Bij het aanzien van dit speelse tapijt verschijnt er direct een glimlach op je gezicht. De grappige motieven maken het leven voor jou en je kleine een stukje leuker. Dankzij de vrolijke kleuren kun je alle kanten op met het Kindervloerkleed Bowen. Geniet elke dag van een stukje vrolijkheid met die warme vloerkleed.

Inrichten van de kinderkamer is niet zo makkelijk als het lijkt. De kinderkamer moet veilig, speels en warm zijn. Met dit design vloerkleed wordt inrichten een stukje gemakkelijker. Door de kwalitatieve materialen en de vrolijke kleuren kun je alle kanten op met het kindervloekleed Bowen. Maak van de kinderkamer een gezellige plek waar je kind dagelijks met veel plezier in kan spelen en slapen.

Het design Vloerkleed Bowen heeft een polhoogte van 13 mm. Hierdoor is het kindervloerkleed laagpolig wat positief is voor in de kinderkamer. Het design tapijt kun je gemakkelijk schoonmaken en het trekt minder stof aan. Zo kun je met een gerust hart je kleine laten spelen. Daarnaast is het warme voerkleed ook erg veilig. Je kleine kan minder hard vallen of zich pijnlijk bezeren met een kwalitatief vloerkleed.

Door de strak geweven structuur is het design vloerkleed ook erg warm. Dit is niet alleen belangrijk voor je kinderen maar ook voor jou. Zo worden je lange nachten met je kids een stukje aangenamer en een boekje voorlezen wordt een stukje leuker. Met het vrolijke vloerkleed Bowen wordt je kinderkamer een stukje gezelliger en warmer. Daarnaast creëer je een stukje huiselijkheid wat ook in de kinderkamer erg belangrijk is.

Het warme kindervloerkleed is verkrijgbaar is een leuk design. Op het vloerkleed zijn namelijk gezellige slangen en leeuwen te zien wat voor een stoere uitstraling zorgt. De jungle look van dit tapijt wordt aangevuld door vrolijke kleuren. De kleuren zorgen ervoor dat het Vloerkleed Owen voor zowel de meisjeskamer als de jongenskamer prima geschikt is. De patronen op het tapijt worden versterkt door het speciale 3D effect wat dit design tapijt uniek gezellig maakt.

Het Vloerkleed Bowen is met de hand geweven en uitgevoerd in 100% PP Heatset-Frisée wat de kwaliteit waarborgt. Zo kunnen jij en je kleine eindeloos genieten van dit gezellige vloerkleed.

Leverbare afmetingen:

  • 100x150 cm.
  • 133x190 cm.
Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!