It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Bondy Living Auckland Vergadertafel

Bondy Living Auckland Vergadertafel
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Functionaliteit en design is perfect gecombineerd met deze stijlvolle tafel uit de collectie van Bondy LivingAuckland is niet alleen voor u leuk maar ook voor uw gasten. Want in een handomdraai creëert u de ingeklapte tafelblad in een vergadertafel

Deze tafel kan zowel als bureau als vergadertafel gebruikt worden en het is makkelijk te verplaatsen door de zwenkwielen onder de tafel.

Rechthoekig tafelblad is gemaakt van zwart gelamineerd MDF hout en gecombineerd met geschilderd geborsteld aluminium frame

Bruto gewicht24 kg.
KleurZwart
Extra infoDit model staat niet opgesteld in onze showroom voor bezichtiging
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht21 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten

€ 69,95

€ 59,46

15 %

€ 79,95

€ 67,96

15 %

€ 119,00

€ 101,15

14 %