Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

DQ Plasma W TV Muurbeugel

DQ Plasma W TV Muurbeugel
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de NewStar PLASMA-W860 wandsteun hangt u een LCD, Plasma en LED scherm vlak tegen de wand. 

Deze universele TV steun is slechts 14,5 mm diep waardoor u een schitterend schilderij-effect creëert. De afstand tot de wand kan indien nodig met de standaard meegeleverde opvulbussen worden vergroot tot 4 cm. 

De PLASMA-W860 heeft een draagvermogen van 50 kg. en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 600x600 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hangt u eenvoudig schermen t/m 60" aan de wand. 

De montage is een fluitje van een cent. U monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop uw scherm. Vervolgens haakt u het scherm over de strip en kunt u optimaal genieten van uw flatscreen

Deze wandsteun is gemaakt van duurzaam aluminium en wordt geleverd inclusief installatiemateriaal. 

KleurZwart
Extra infoNewstar.
Garantie5 jaar garantie
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat21 - 60 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!