Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Hubertus Meble Orion Wit Wandmeubel

Hubertus Meble Orion Wit Wandmeubel
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Perfecte oplossing voor een onopmerkelijke wandmeubel voor uw LCDLED en Plasma televisie. U hangt uw TV strak aan de muur waarbij u ook de lelijke losse kabels wegwerkt en ruimte heeft voor uw audio en video apparatuur.

De glazen planken van de Orion kunt u in hoogte verstellen naar uw eigen wens. Dit model is voorzien van een TV beugel met een breeedte van 60 cm. en is geschikt voor TV's tussen de 21 en 60 inch. De ophangbeugel van dit model is ook in hoogte verstelbaar om uw TV op de gewenste hoogte te bekijken.

Het body van dit model is gelakt in Wit kleur en is te combineren met alle meubels in uw woonkamer en/of werkkamer.

Maak uw TV hoek compleet met een kabelgoot om de kabels tot het stopcontact weg te werken.

Bruto gewichtDoos 1: 5.5 kg. | Doos 2: 7.5 kg.
KleurWit
Draagvermogen per glas8 kg.
Draaien15° mogelijk
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht11 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 56 inch
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoHubertus Meble

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 119,00