Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Elmob Nikea M TV Wandmeubel

Elmob Nikea M TV Wandmeubel
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Nikea 5 TV wandmeubel van Elmob is strak vormgegeven. Het TV wandmeubel heeft rechte lijnen gecombineerd met een moderne hoogglans afwerking welke kras en slagvast is.

De glasplaten van de het wandmeubel zijn vervaardigd van gerookt zwart veiligheidsglas en hebben elk een draagvermogen van 10 kilogram. 

De Nikea 5 is eenvoudig te installeren, in slecht 20 minuten plaatst u dit wandmeubel en werkt u netjes alle los hangende kabels weg. Het is mogelijk het wandmeubel te combineren met een TV muurbeugel voor het ophangen van uw LED, LCD of Plasma scherm.

Eigenschappen Elmob Nikea 5

  • drie zwarte glasplaten van veiligheidsglas
  • netjes kabels weg werken d.m.v. kabelmanagement
  • draagvermogen per schap 10 kilogram
  • maximum hoogte van 16 cm tussen iedere glasplaat
  • snel te installeren

 

Bij uw bestelling kunt u een extra kabelgoot bestellen voor het wegwerken van uw kabels naar het stopcontact. Deze aluminium kabelgoot is 110 centimeter lang en kan eenvoudig op maat gezaagd worden. De kabelgoot is leverbaar in het wit, zilver en zwart.

Bruto gewicht15.6 kg.
Draagvermogen per glas10 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht15 kg.
KantelenNee
Schermformaat20 - 60 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!