Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Casado Premium Graniet Wandmeubel

Casado Premium Graniet Wandmeubel
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit stijlvolle TV wandmeubel is geproduceerd van 100% echte graniet op een dik geborsteld stalen frame. De glazen planken, welke in hoogte verstelbaar zijn, bieden je ruimte voor je audio video apparatuur en hebben een draagvermogen van 8 kg. per glas. Onderste plaat heeft een onbeperkte draagvermogen waar je zorgeloos een zware subwoofer kunt plaatsen. 

De TV beugel is niet alleen in hoogte verstelbaar maar ook kantelbaar en draaibaar. De geborstelde stalen stang in het midden zorgt ervoor dat de glasplaten ook kunnen meedraaien om in elke hoek van de kamer zorgeloos TV te kunnen kijken en te zappen. Geïntegreerde kabelgoot bied je de gelegenheid om alle kabels van je TVAudio en Video apparatuur zorgeloos weg te werken.

Casado heeft dit model verder verrijkt met geïntegreerde 2 voudig stopcontact om direct je apparaten daarop aan te sluiten en achtergrond verlichting voor een leuke en gezellige sfeerStijlvolle wandmeubel is geschikt voor elke LEDLCDPlasma en 3D televisies tussen de 32 en 60 inch. met een maximum gewicht van 45 kg. 

 Specificaties:

 • TV beugel is +/- 19 cm. verstelbaar in hoogte.
 • TV beugel is tussen de 5°en 15° verticaal kantelbaar.
 • TV beugel en planken zijn 35° draaibaar naar links en rechts.
 • Afmeting van de planken zijn 70 cm. breed en 36 cm. diep.
 • De planken zijn tot +/- 15 cm. verstelbaar in hoogte.
 • Kabels kunnen in de frame weggewerkt worden door de kabelmanagement.

Dit laatste showroommodel heeft alleen in de showroom gestaan en heeft verder geen beschadigingen. Wel wordt dit model opgesteld geleverd met een korting van 50% korting.

  Bruto gewicht70 kg.
  KleurStar Galaxy
  Draagvermogen per glas8 kg.
  Draaien+/- 35° Mogelijk
  KantelenNee
  Max LCD/LED gewicht45 kg.
  Schermformaat32 - 60 inch. (VESA max. 600x400)
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!