It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Benvenuto Design Nevio Wandmeubel

Benvenuto Design Nevio Wandmeubel
€ 1.549,00

of per maand vanaf € 33,92

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stijlvol TV wandmeubel waarbij alle elementen lijken te zweven. Het TV wandmeubel Nevio heeft een moderne uitstraling waar je niet omheen kunt. Door de verschillende elementen kun je eindeloos veranderen met het hoogglans witte TV wandmeubel Nevio. Bepaal het ontwerp van je woonkamermeubels en richt je kamer in precies zoals jij dat wilt.

Het TV wandmeubel Nevio is ontworpen door de bekende Italiaanse designer Lorenzo Campanelli. Het Italiaans temperament en de mooie vormen zijn dan ook goed terug te zien in het design. Met dit hoogglans witte TV wandmeubel ben jij verzekerd van een echt stukje Italiaans design in je huis.

Met een compleet zwevend TV wandmeubel richt je je woonkamer volledig in met dezelfde stijlvolle Italiaanse meubels. Hierdoor creëer je rust en eenheid waardoor je huis ook echt als thuis aanvoelt. Het TV wandmeubel Club Nevio bestaat uit zeven elementen die je goed met elkaar kunt combineren. Zo kun je kiezen om de elementen op te hangen aan je muur of neer te zetten op de grond. Ook kun je zelf bepalen hoe je de elementen van dit stijlvolle TV wandmeubel wilt ophangen. Zowel horizontaal als verticaal en zowel links als rechts komen de elementen van dit TV wandmeubel goed tot hun recht.

De open kasten kun je goed gebruiken als boekenkast of DVD/Blu Ray kast. Daarnaast kun je ook je waardevolle woonaccessoires een centrale plek geven in je interieur. De open kasten zijn aan de buitenkant uitgevoerd in hoogglans wit en aan de binnenkant voorzien van retro strepen in warme kleuren. Hierdoor heeft het TV wandmeubel Nevio een speelse uitstraling waardoor je een vrolijke en stijlvolle sfeer creëert in je woonkamer.

Het onderste element is voorzien van twee lades en een klepvak. De lades zijn bovendien voorzien van een soft-closing systeem waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn. Het rechter element is tevens voorzien van legplanken waardoor alle opbergruimte praktische is gedeeld. Je kunt dus al je spullen kwijt in dit stijlvolle TV wandmeubel. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor je TV en al je apparatuur waardoor je je nooit meer hoeft te ergeren aan alle kabels.

Voor extra stevigheid is het TV wandmeubel Nevio uitgevoerd in sterk hout dat echt Polyester hoogglans wit is afgewerkt. Het zwevend TV wandmeubel heeft hierdoor gegarandeerd een lange levensduur waardoor je nooit spijt zult krijgen van je aankoop. De moderne look van dit hoogglans witte TV wandmeubel wordt afgemaakt door de stijlvol vormgegeven handgrepen. Deze handgrepen zijn uitgevoerd in verchroomd staal en maken het TV wandmeubel gebruiksvriendelijk.

Richt je woonkamer compleet in met echte Italiaanse design meubels. Zo kun je het zwevend TV wandmeubel Nevio goed combineren met het Dressoir Club. Je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn met de serie Club van het Italiaanse merk Benvenuto Design.

Dit design TV wandmeubel bestaat uit een aantal losse elementen die je aan de muur kunt bevestigen of op de grond kunt plaatsen. Je kunt het design TV meubel zelf indelen door te spelen met de lossen elementen en deze te monteren zoals jij dat wilt. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een element weg te laten, toe te voegen of te vervangen. Voor alle opties wat betreft het samenstellen van jouw ideale TV wandmeubel kun je een mail sturen naar onze klantenservice.

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting kasten boven met 1 klepdeur per stuk: B140, D36, H34 cm.
Afmeting boekenkast klein met 1 vak per stuk: B70, D34, H34 cm.
Afmeting boekenkast open met 3 vakken: B34, D34, H140 cm.
Afmeting kast zijkant met 1 klepdeur: B34, D36, H164 cm.
Afmeting TV meubel: B210, D51, H36 cm.

Bruto gewicht166 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
Schermformaat10 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!