Benvenuto Design Lena Wandmeubel

Benvenuto Design Lena Wandmeubel
€ 1.349,00

of per maand vanaf € 29,54

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn met dit stijlvolle TV wandmeubel van het merk Benvenuto Design. Het TV wandmeubel Lena bestaat uit verschillende elementen die je zelf kunt combineren. Laat je verrassen door het Italiaans design en de mooie afwerking van dit hoogglans witte TV wandmeubel.

Het design TV wandmeubel is niet alleen een perfect meubel om je TV een centrale plek in je woonkamer te geven. Maar ook om je inrichting op te fleuren met leuke woonaccessoires is het TV wandmeubel Lena prima geschikt. Daarnaast biedt het hoogglans witte TV wandmeubel veel praktische opbergruimte waardoor je woonkamer altijd netjes en rustig is.

Dit stijlvolle TV wandmeubel bestaat uit zes elementen waarvan vier open elementen. Alle elementen worden gemonteerd geleverd. De open elementen zijn aan de binnenkant afgewerkt met speelse strepen in verschillende bruin tinten. Het kast met 2 lades dient niet gemonteerd te worden aan een muur. Hierdoor heeft het moderne TV wandmeubel een retro tintje wat direct opvalt. Gebruik de open elementen van het design TV wandmeubel Lena om je boeken of je woonaccessoires een plekje te geven in je woonkamer.

De dichte elementen van het design TV wandmeubel zijn voorzien van hanteerbare klepdeuren. Deze klepdeuren en de lades zijn voorzien van langwerpige verchroomd metalen handgrepen. De handgrepen passen perfect bij de moderne look en maken de stijlvolle uitstraling van het hoogglans witte TV wandmeubel compleet. Je kunt de dichte elementen gebruiken om je spullen zoals je apparatuur of je DVD's in op te bergen. Maar ook voor je overige spullen biedt het hoogglans witte TV wandmeubel genoeg ruimte.

De stevigheid en een lange levensduur van het design TV wandmeubel worden gegarandeerd door de kwalitatieve materialen. Het design TV wandmeubel Lena is volledig uitgevoerd in hoogwaardige hout dat op een perfecte manier is afgewerkt met hoogglans witte polyester lak. Dankzij de hoogglans witte afwerking straalt het design TV wandmeubel letterlijk en figuurlijk in je woonkamer.

Richt je woonkamer volledig in met dit stijlvolle TV wandmeubel. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en geniet elke dag van je uitzicht met het TV wandmeubel Lena.

Dit design TV wandmeubel bestaat uit een aantal losse elementen die je aan de muur kunt bevestigen of op de grond kunt plaatsen. Je kunt het design TV meubel zelf indelen door te spelen met de lossen elementen en deze te monteren zoals jij dat wilt. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een element weg te laten, toe te voegen of te vervangen. Voor alle opties wat betreft het samenstellen van jouw ideale TV wandmeubel kun je een mail sturen naar onze klantenservice.

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting kast met 2 lades: B210, D36, H34 cm.
Afmeting kast met klepdeur (boven): B210, D36, H34 cm.
Afmeting open kast (3 vakken): B140, D34, H34 cm.
Afmeting open kast (4 vakken): B174, D34, H34 cm.
Afmeting open kast met 1 vak (2 stuks): B70, D34, H34 cm.

Bruto gewicht143 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
Schermformaat10 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!