Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Benvenuto Design Layla Wandmeubel

Benvenuto Design Layla Wandmeubel
€ 1.299,00

of per maand vanaf € 28,45

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het TV wandmeubel dat letterlijk en figuurlijk straalt in je woonkamer. Het onweerstaanbare design en de mooie afwerking maken het TV wandmeubel Layla tot een must have voor in iedere ruimte van je huis. Met dit hoogglans witte TV wandmeubel richt je je woonkamer compleet en stijlvol in.

Het design TV wandmeubel is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Benvenuto Design. Door de hoogwaardige materialen en de expertise van het merk kun jij uitgaan van een degelijk TV wandmeubel waar je eindeloos van kunt genieten. Het TV wandmeubel Layla heeft een chique en elegante uitstraling waar je niet omheen kunt.

Dit stijlvolle TV wandmeubel is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een perfecte manier is afgewerkt met hoogglans witte polyester lak. Door de afwerking is het hoogglans witte TV wandmeubel een neutraal item in je woonkamer. Je kunt het design TV wandmeubel Layla zowel met felle kleuren als lichte kleuren en aardetinten combineren. Zo wordt inrichten met dit design TV wandmeubel leuk en gemakkelijk.

De vijf elementen van dit hoogglans witte TV wandmeubel moeten aan de muur bevestigd worden. Ieder element wordt gemonteerd geleverd. Het Kast met 2 lades kan op de vloer neergezet worden, dit element wordt niet opgehangen. Door de verscheidenheid aan kleuren, vormen en lijnen heeft het TV wandmeubel Layla een speelse uitstraling. Natuurlijk kun je zelf spelen met de elementen waardoor jij het TV meubel van je dromen creëert.

De liggende elementen van dit hoogglans witte TV wandmeubel zijn voorzien van klepdeuren. De staande elementen zijn voorzien van een deur. De deuren, klepdeuren en lades zijn voorzien van stijlvol vormgegeven verchroomd metalen handgrepen. Het open element van het TV wandmeubel Layla is aan de binnenkant voorzien van strepen in warme bruin tinten waardoor het geheel een retro uitstraling krijgt.

Gebruik het Italiaans hoogglans witte TV wandmeubel om je TV een centrale plek in je woonkamer te geven. Daarnaast biedt het design TV wandmeubel genoeg ruimte voor je apparatuur, DVD's en overige spullen. Het TV wandmeubel Layla verrast jou op alle punten en maakt van jouw woonkamer een gezellige plek.

Dit design TV wandmeubel bestaat uit een aantal losse elementen die je aan de muur kunt bevestigen of op de grond kunt plaatsen. Je kunt het design TV meubel zelf indelen door te spelen met de lossen elementen en deze te monteren zoals jij dat wilt. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een element weg te laten, toe te voegen of te vervangen. Voor alle opties wat betreft het samenstellen van jouw ideale TV wandmeubel kun je een mail sturen naar onze klantenservice.

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting kast met 2 lades: B210, D51, H36 cm.
Afmeting kast met klepdeur (links & rechts): B34, D36, H164 cm.
Afmeting kast met klepdeur (boven): B210, D36, H34 cm.
Afmeting open kast met 1 vak (in het midden): B70, D34, H34 cm.

Bruto gewicht149 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
Schermformaat10 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!