Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Casado Circulator M TV Muurbeugel

Casado Circulator M TV Muurbeugel
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De muurbeugel Circulator M van de Casado serie is een universele kantelbaar (15° mogelijk) en zwenkbare (80° mogelijk) muurbeugel met een strak en compact design ontworpen voor LCD, LED en Plasma schermen. De drie draaipunten maken het mogelijk dat uw televisie een grote draaihoek heeft. De muurbeugel is hierdoor ook ideaal voor hoekmontage.

De maximale grootte van de televisie die de Casado Circulator M muurbeugel kan dragen is 37 inch. met een draagvermogen van maximum 50 kg. De afstand tussen de televisie en de muur kunt u zelf instellen, met een minimale afstand van 13 cm. en maximaal 49 cm. U kunt de beugel snel en eenvoudig aan de muur bevestigen.

Bruto gewicht8.8 kg.
KleurZwart
Draaien80° mogelijk
Garantie10 jaar garantie
Netto gewicht8 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat22 - 37 inch. (VESA max. 400x300)
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VESAKlik hier om onze VESA maat Blog te lezen"

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!