It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Hubertus Meble Verona TV Meubel

Hubertus Meble Verona TV Meubel
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Verona van Hubertus Meble is een zeer complete TV staand wandmeubel en een aanwinst binnen elk interieur. Dit mooie TV meubel kast biedt niet alleen ruimte voor het ophangen van uw Plasma, LED of LCD scherm maar heeft de opbergruimte voor al uw audio, videoapparatuur, CD's en DVD's.

Dit model is verkrijgbaar in een houten wengé look met Hoogglans Witte lades.

De Verona heeft een draagbeugel welke geschikt is voor het ophangen van schermen van 21 t/m 46 inch. met een afmeting van maximaal 117 centimeter breedte en 85 centimeter hoog.

Onder de TV is er ruimte voor het plaatsen van uw TV ontvanger en bijvoorbeeld een DVD-speler. De laden zijn hoogwaardig afgewerkt in het hoogglans wit. Dit TV meubel heeft een ingebouwde verlichting voor een warme sfeer.

Bruto gewichtDoos 1: 22 kg. | Doos 2: 35 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht54 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat21 - 46 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoHubertus Meubels

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!