Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Omnimount Moda Echo TV Meubel

Omnimount Moda Echo TV Meubel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Echo 50 van de fabrikant Omnimount, welke geschikt is voor vlakschermen en DLP's van maximaal 50" complimenteert een minimalistische stijl en geeft een onbelemmerd zicht op audio- en videoapparatuur.

Sierlijke lijnen en een donkere espresso afwerking zorgen voor een modern uiterlijk. De Echo 50 maakt onderdeel uit van de Echo-reeks van Omnimount en is eenvoud ten top. Elk onderdeel is ontworpen voor vlakschermen en verschillende componenten.

De Echo 50 is geschikt voor LEDLCD3D en plasma schermen van 21 t/m 50 inch. met een maximum gewicht van 68 kilogram. Voor de grotere TV's kunt u kiezen voor de broer van dit model "Echo 63" welke terug te vinden is op onze site.

Extra informatie:

  • Geschikt voor vrijwel alle: 50” vlakschermen en 50” DLP's.
  • Draagvermogen tot: 68 kg.
  • Draagvermogen schappen tot: 36,6 kg.
  • Kleur: Espresso Bruin.
Bruto gewicht30.2 kg.
KleurEspresso
Garantie5 jaar garantie
Netto gewicht28 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht68 kg.
Schermformaat21 - 50 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoDit model staat niet opgesteld in onze showroom voor bezichtiging

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 529,00