Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Modev Grand TV Meubel

Modev Grand TV Meubel
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

TV meubel Grand 3  van de Modev serie is een meubel dat gemaakt is van Hoogwaardig MDF hout en is gecombineerd met Aluminium frame. De lade front is van Hoogglans Zwart en er is voldoende ruimte in de lade om uw spullen op te bergen.

Het ruimte boven de lade is bedoeld om uw audio en videoapparatuur in te plaatsen waarvan de kabels makkelijk weggewerkt kunnen worden d.m.v. de gaten welke voorgeboord zijn.

De Grand 3 wordt geleverd met een zweefbeugel van aluminium geschikt voor LEDLCD en Plasma schermen van 32 t/m 52 inch. met een maximum gewicht van 40 kilogram. Met deze zweefbeugel is het mogelijk uw scherm tot 35 graden te roteren voor optimaal kijkgenot vanuit elke hoek van de kamer. 

Extra afmeting informatie:

  • Afmeting van de lade: B102, D30, H8 cm.
  • Afmeting van de vakken boven de lade: B52.5, D36, H12 cm.
Bruto gewicht45 kg.
KleurAhorn
Draaien35° mogelijk
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht40 kg.
Schermformaat32 - 52 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoVizyon

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!