Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Maja Moebel L TV meubel

Maja Moebel L TV meubel
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Maja 1642 model van Maja Moebel serie is een hoogwaardig TV meubel welke gemaakt is van zeer gelamineerd zijdeglans MDF hout met een Transparante ESG veiligheidsglas in het midden en Witte ESG veiligheidsglas in de top en in de bodem.

De panelen aan zijkanten zijn van MDF hout met een Zijdeglans Wit afwerking. De glasplaat in het midden is gemaakt van Transparant ESG veiligheidsglas en de glasplaat heeft een draagvermogen van 25 kg. met een dikte van 6 mm. De bodem glas heeft een dikte van 8 mm. en heeft een draagvermogen van 30 kg.

Dit model is geschikt voor LEDLCDPlasma en 3D schermen tot 42 inch. met een maximum draagvermogen van 50 kg. 

Dit model heeft de Duitse kwaliteit keurmerk gekregen van een onafhankelijke instantie en is makkelijk te verplaatsen door haar wielen.

Extra afmeting informatie:

  • Afstand tussen bodem glas en middelste glas is 21 cm.
  • Afstand tussen middelste glas en top glas is 14.5 cm.
Bruto gewicht38 kg.
KleurWit
Draagvermogen per glasMiddelste glas 25 kg., Bodem glas 30 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht33 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat21- 42 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoDit model staat niet opgesteld in onze showroom voor bezichtiging

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 119,00