Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Maja Moebel S TV meubel

Maja Moebel S TV meubel
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Maja 1620 model van Maja Moebel serie is een hoogwaardig TV meubel welke gemaakt is van zeer kwalitatief MDF hout met een Transparante veiligheidsglas top plaat.

De panelen aan zijkanten zijn van MDF hout met een Witte zijdeglans afwerking. De glasplaten in het midden zijn gemaakt van Transparant veiligheidsglas en beide glasplaten hebben een draagvermogen van 10 kg.

Dit model is geschikt voor LED, LCD, Plasma en 3D schermen tot 46 inch. met een maximum draagvermogen van 50 kg. De kabels van uw TV, Audio en Videoapparatuur kan d.m.v. de kabelgoot makkelijk weggewerkt worden.

Dit model heeft de Duitse kwaliteit keurmerk gekregen van een onafhankelijke keurmerk instantie.

Extra afmeting informatie:

  • Glasplaten in het midden: B92, D39 cm.
  • Afstand tussen bodem glas en middelste glas is 20 cm.
  • Afstand tussen middelste glas en top glas is 20 cm.
Bruto gewichtDoos 1: 22 kg. | Doos 2: 21 kg.
KleurWit
Draagvermogen per glas10 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht43 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat21- 46 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoMaje moebel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 119,00