Just Racks JR1200 TV Meubel

Just Racks JR1200 TV Meubel
€ 419,00

of per maand vanaf € 9,18

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De JR1200 TV meubel uit de serie Just Racks heeft een modern design. Het TV meubel heeft geborstelde aluminium buizen en de geslepen glasplaten zijn van gehard zwart veiligheidsglas. Met de beugel kunt u eenvoudig uw TV zwevend plaatsen.

De Just Racks JR1200 is geschikt voor schermen met een afmeting van 21-55 inch. met een maximaal gewicht van 35 kilogram. De JR1200 is tot 90 graden te draaien, zo draait u de TV bij om vanuit elke hoek van uw kamer lekker TV te kijken.

Dit TV meubel wordt geleverd met een draaibare TV adapter en aluminium kabelgoot voor het netjes wegwerken van uw bekabeling. Met de universele adapter versteld u het TV scherm in de juiste hoogte voor optimaal kijkgenot.

Bruto gewicht30 kg.
KleurZilver/Zwart
Draaienmogelijk
Garantie3 jaar garantie
Netto gewicht28 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht35 kg.
Schermformaat21 - 55 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 119,00