It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Jual Furnishings Luton S TV Meubel

0 10 8 1 Jual Furnishings Luton S TV Meubel
zeer tevreden met de aankoop, volledig en onbeschadigd aangekomen met duidelijke montagehandleiding. alleen de pakkketdienst liet een steekje vallen bij tijd v.bezrging Jual Furnishings Luton S TV Meubel by , January 4, 2013
4/ 5stars
zeer tevreden met de aankoop, volledig en onbeschadigd aangekomen met duidelijke montagehandleiding. alleen de pakkketdienst liet een steekje vallen bij tijd v.bezrging
Jual Furnishings Luton S TV Meubel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Luton van Jual Furnishings combineert massief hout fineer zwart met moderne zwarte glasplaten voor een eigentijds design. De Luton is onderdeel van de "curved" collectie van Jual Furnishings en is een zeer solide TV meubel met vele mogelijkheden voor uw audio- en videoapparatuur.

De glasplaten van dit TV meubel zijn gemaakt van zwart veiligheidsglas en de eiken houten constructie is afgewerkt met een krasvaste fineerlaag.

De toplaag van de Luton is 8 millimeter dik en heeft een draagvermogen van 80 kilogram, geschikt voor schermen tot 50 inch. De onderste glasplaten zijn elk 6 millimeter dik en kunnen tot 25 kilogram belast worden. Alle bekabeling werkt u netjes weg in het kabelmanagement.

Bruto gewicht28.9 kg.
KleurZwart
Draagvermogen per glasMiddelste & Onderste glasplaat 25 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht27 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat21 - 42 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJual Furnishings
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8
  • Albertus Sibon04-01-2013
    zeer tevreden met de aankoop, volledig en onbeschadigd aangekomen met duidelijke montagehandleiding. alleen de pakkketdienst liet een steekje vallen bij tijd v.bezrging
    Score: 8

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!