Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke Cuuba MR M TV Meubel

Jahnke Cuuba MR M TV Meubel
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Cuuba MR 70 LCD van Jahnke Moebel is de compacte TV meubel die in iedere kamer past. In dit design worden chroom en glas gecombineerd voor een moderne uitstraling.

Dit moderne TV meubel heeft een VESA muurbeugel welke geschikt is voor schermen van 21 t/m 50 inch. met een maximaal gewicht van 45 kilogram. Door het plaatsen van uw TV scherm op de beugel is het mogelijk om uw scherm 15 graden te draaien.

Dit model heeft 1 glasplaat welke eenvoudig in hoogte verstelbaar is. In het kabelmanagement van het TV meubel werkt u alle bekabeling netjes weg.

Eigenschappen Cuuba MR 70 LCD:

  • universele VESA muurbeugel van 500 B x 400 H, in hoogte verstelbaar en draaibaar
  • kolom van chroom/zilver
  • geïntegreerd kabelmanagement
  • 1 glasplaat, in hoogte verstelbaar
Bruto gewicht20 kg.
Draaien15 graden mogelijk
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht17 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht40 kg.
Schermformaat21 - 50 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJahnke moebel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!