Jahnke Cuuba MR S TV Meubel

Jahnke Cuuba MR S TV Meubel
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Cuuba MR 137 van Jahnke Moebel is modern vormgeven en heeft een hoogwaardige hoogglans afwerking. De stevige constructie maakt dit TV meubel geschikt voor zware schermen met een maximaal gewicht van 80 kilogram.

Dit model is leverbaar in het hoogglans wit (meerprijs € 49,-) en hoogglans zwart, de hoogglans afwerking maakt het TV meubel krasvast. Het witte model heeft een toplaag van wit veiligheidsglas en het zwarte model heeft een toplaag van zwart veiligheidsglas.

Onder de toplaag biedt de Cuuba MR 137 ruimte voor het plaatsen van uw audio- en videoapparatuur. Alle bekabeling van de geplaatste apparatuur werkt u netjes weg in het kabelmanegement van het meubel. Onder het meubel zijn noppen geplaatst ter bescherming van uw vloer.

Dit mooie hoogglans TV meubel geeft elk interieur een eigentijdse uitstraling.

Bruto gewicht39 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht35 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat20 - 46 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoDit model staat niet opgesteld in onze showroom voor bezichtiging

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!