Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Hubertus Meble Etudia TV Meubel

Hubertus Meble Etudia TV Meubel
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Etudia 2 TV meubel van Hubertus Meble heeft een ruime lade voor het overzichtelijk opbergen van uw CD's en DVD's. Het TV meubel uitgevoerd in het zilver met een hoogglans zwarte lade heeft een moderne look.

Kabels bergt u netjes op achter het TV meubel.

De Etudia 2 heeft op de ruimte boven de lade voldoende ruimte voor het plaatsen van uw audio en videoapparatuur. De toplaag is geschikt voor TV's van 21 t/m 50 inch. en heeft een draagvermogen van 45 kilogram. Dit TV meubel wordt standaard geleverd met een garantie van twee jaar.

Afmetingen draagplaten:

  • 110 centimeter breed en 52 centimeter diep
Bruto gewicht37.5 kg.
KleurZilver/Zwart
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht35 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht45 kg.
Schermformaat21 - 50 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoHubertus Meble

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!