Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Elmob Tura TV Meubel

0 10 8 1 Elmob Tura TV Meubel
Prima meubel! Elmob Tura TV Meubel by , December 13, 2012
4/ 5stars
Prima meubel!
Elmob Tura TV Meubel
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Modern ontworpen TV kast Tura van Elmob is een ideale TV meubel voor je nieuw gekochte TV. De open vak, de lade links en de klep deur rechts dienen als opbergruimte voor je audio apparatuur en andere spullen.

Dit TV meubel is geschikt voor alle televisies t/m 52 inch. met een maximum gewicht van 35 kg. Het 18 mm. dikke bovenblad is gemaakt van MDF hout en heeft een draagvermogen van 35 kg. Draagvermogen van de opbergkasten zijn elk 20 kg. Van MDF hout gemaakt TV meubel is voorzien van kabelmanagement waarmee je de losse kabels netjes weg kunt werken.

  Bruto gewicht36 kg.
  Draaien26° mogelijk
  Garantie2 jaar garantie
  Netto gewicht33 kg.
  KantelenNee
  Max LCD/LED gewicht35 kg.
  Schermformaat21 - 52 inch.
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee
  Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
  Klantbeoordelingen
  1 beoordeling(en)
  8
  • Vincent van der Vlies13-12-2012
   Prima meubel!
   Score: 8

  1 Artikel(en)

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!