Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Elmob Pardus S FX TV Meubel

Elmob Pardus S FX TV Meubel
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Pardus 2 FX van Elmob is een moderne TV meubel met een fraaie afwerking. De lades bieden alle ruimte voor het opbergen van uw media en boven op de lades plaatst u uw eigen audio en videoapparatuur.

De top van dit model is bedekt met een extra zwart veiligheidsglas voor extra stevigheid en uitstraling.

De Pardus 2 FX wordt geleverd met een zweefbeugel om uw TV scherm op te hangen. De beugel is geschikt voor schermen van 32 t/m 60 inch. met een maximaal gewicht van 50 kilogram. Door het plaatsen van uw TV scherm op de beugel is het mogelijk om het scherm 26 graden te draaien voor optimaal kijkgenot vanuit iedere hoek van de kamer.

Pardus 2 FX is leverbaar in Hoogglans Wit (front lades in hoogglans en de rest in metallic uitvoering).

Het gaat hier om de laatste showrommodel welke geen beschadigingen heeft. Dit model heeft alleen op onze podium in de showroom gestaan.

Bruto gewicht57 kg.
Draaien26° mogelijk
Netto gewicht54 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 60 inch. (VESA max. 400x400)
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!