Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Elmob Lynx TV Meubel

Elmob Lynx TV Meubel
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Lynx 6551 van Elmob is een compacte TV meubel welke in elke kamer past. Dit model combineert geborsteld aluminium met hoogglans zwart en heeft een eigentijdse uitstraling.

Op de hoogglans zwarte glasplaten kunt u uw audio- en videoapparatuur plaatsen. De zweefbeugel is geschikt voor schermen van 26 t/m 50 inch met een maximaal gewicht van 50 kilogram.

De Lynx 6551 wordt geleverd met geïntegreerde wieltjes, zo verplaatst en draait u het meubel eenvoudig. Alle loshangende kabels werkt u netjes weg in het kabel management systeem.

De glasplaten zijn van veiligheidsglas en hebben een dikte van 6 millimeter voor veel draagvermogen. De bodemplaat heeft een draagvermogen van 40 kilogram en de middelplaat een draagvermogen van 20 kilogram. De afstand tussen de platen is 28 centimeter.

Bruto gewicht23 kg.
KleurAhorn
Draaien26° mogelijk
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht21 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat26 - 50 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!