Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Elmob Artun M TV Meubel

Elmob Artun M TV Meubel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Artun 2 van Elmob is een TV meubel met een mooie combinatie tussen hoogglans zwart en hoogglans ebony en heeft een klassieke maar toch moderne uitstraling. De vakken van de TV meubel bieden de ruimte voor het opbergen van uw CD's, DVD's en afstandsbedieningen.

De Artun 2 wordt geleverd met een zweefbeugel om uw TV scherm aan op te hangen. De beugel is geschikt voor schermen van 32 t/m 50 inch met een maximaal gewicht van 50 kilogram. Door het plaatsen van uw TV scherm op de beugel is het mogelijk om het scherm 26 graden te draaien voor optimaal kijkgenot vanuit iedere hoek van de kamer.

Extra afmeting informatie:

  • Afstand van onderste plaat tot glasplaat is 18 cm. hoog
  • Afmetingen van de glasplaat is: B44, D38 cm.
  • Afstand van glasplaat tot de kolom is 19 cm. hoog.
  • Afmetingen vakken links en rechtsonder B29, D15, H19 cm. 
Bruto gewicht47 kg.
KleurAhorn
Draaien26° mogelijk
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht43 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 52 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 529,00