It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Elmob Artun S FX TV Meubel

Elmob Artun S FX TV Meubel
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Artun 1 FX van Elmob is een complete TV meubel met een strakke zwarte hoogglans afwerking. Dit TV meubel geeft uw interieur een moderne uitstraling en biedt de ruimte voor het plaatsen van al uw audio- en videoapparatuur.

Het middelste kastje heeft een front van gerookt zwart veiligheidsglas, zo kunt u ook met een gesloten front uw apparaten op afstand bedienen.

De Artun 1 FX wordt geleverd met een zweefbeugel om uw TV scherm aan op te hangen. De beugel is geschikt voor schermen van 32 t/m 52 inch met een maximaal gewicht van 50 kilogram. Door het plaatsen van uw TV scherm op de beugel is het mogelijk om het scherm 26 graden te draaien voor optimaal kijkgenot vanuit iedere hoek van de kamer.

Bruto gewicht59 kg.
KleurHoogglans Zwart
Draaien26° mogelijk
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 60 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!