Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Modev Major M TV Meubel

Modev Major M TV Meubel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

TV meubel Major 6 Showroommodel van de Modev serie is een meubel dat gemaakt is van Hoogwaardig MDF hout en is gecombineerd met Aluminium frame. De lade front is verkrijgbaar in Hoogglans Zwart waarin u uw spullen kunt opbergen. Dit model is een showroom model welke in prima staat verkeerd. De folielaag op de houten gedeelte zit er zelfs op. 

Het ruimte boven de lade is bedoeld om uw audio en videoapparatuur in te plaatsen waarvan de kabels makkelijk weggewerkt kunnen worden in de kabelgoot achter het meubel.

De Major 6 is geschikt voor LEDLCD, Plasma schermen en 3D schermen van 21 t/m 50 inch. met een maximum gewicht van 40 kilogram. Dit model kan makkelijk verplaatst worden door de geintegreerde wieltjes welke aanwezig zijn in de poten en niet zichtbaar zijn.

Extra afmeting informatie:

 • Afmeting van de lades (per lade): B50, D32, H9.5 cm.
 • Afmeting van de vak boven de lade: B96, D42.5, H16 cm.

Dit model is een showroom model welke in prima staat verkeerd. De folielaag op de houten gedeelte zit er zelf op.

  Bruto gewicht40 kg.
  KleurAhorn
  Draaien15°
  Garantie2 jaar garantie
  KantelenNee
  Max LCD/LED gewicht40 kg.
  Schermformaat32 - 52 inch.
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!