Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Atrium Sense TV Meubel

Germania Atrium Sense TV Meubel
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit design TV meubel voldoet aan alle eisen om jou een fijne TV avond te bezorgen. Het TV meubel heeft een klassieke look met een modern tintje. Door de kwalitatieve materialen en de perfecte afwerking is dit design TV meubel een blikvanger in je woonkamer.

Het Duitse merk Germania heeft TV meubel Atrium Sense met persoonlijke aandacht ontworpen. Dit is goed terug te zien in het stijlvolle design en de elegante uitstraling van dit houten TV meubel.

Je TV krijgt een mooie plek in je woonkamer door dit design TV meubel. De zijkanten van het TV meubel zijn gemaakt van kwalitaitef geperst hout in de donker eiken kleur.

De speciale afwerking zorgt ervoor dat het hout mooi tot zijn recht komt. Het design TV meubel heeft een houten deur, een lade en een open vak voor bijvoorbeeld je TV ontvanger.

De deur en lade hebben stijlvolle metalen handgrepen waarmee je het design TV meubel gemakkelijk open kunt maken. Het kastje en de lades bieden extra opbergruimte voor bijvoorbeeld je CD's en DVD's.

Dankzij het soft-closing systeem kun je de deur en de lades gemakkelijk weer dicht doen. De deur en de lade zijn uitgevoerd in MDF hout en afgewerkt met hoogglans grafiet.

Hierdoor krijgt het klassieke TV meubel een moderne uitstraling. Voor een langere levenduur is het stijlvolle TV meubel geheel afgewerkt met een extra ABS rand voor een langere levensduur.

Dit stijlvolle design TV meubel hoort bij de woonkamer serie Atrium. Deze serie heeft ook een stijlvolle vitrinekast, design wandkast en een TV meubel.

Alle meubels kun je naast elkaar zetten waardoor je een perfect wandmeubel maakt die aansluit op jouw woonwensen. Dit design TV meubel kun je goed combineren met TV meubel Atrium Pure waarmee je een lange TV kast kunt creëren.

Bruto gewicht31.1 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht40 kg.
Schermformaat26 - 42 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!