Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Elmob Karya 2 FX TV meubel

Elmob Karya 2 FX TV meubel
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Karya 2 TV meubel van Elmob is een moderne TV meubel met een robuuste uitstraling. Het TV meubel heeft twee gerookt zwarte schuifdeuren, zo houdt u uw video- en audioapparatuur uit het zicht en zijn ze nog steeds bedienbaar door de glazen schuifdeuren.

De Karya 2 is geschikt voor LCD en plasma schermen van 21 t/m 50 inch. met een maximum gewicht van 45 kilogram. Achter de schuifdeuren vindt u voldoende opbergruimte voor al uw video-, audioapparatuur en overige media.

Dit TV meubel wordt geleverd met geïntegreerde wieltjes welke 360 graden kunnen draaien. Door de wieltjes is het simpel om de meubel te verplaatsen of de meubel bij te draaien zodat u vanuit alle hoeken van uw kamer een comfortabel zicht heeft op de TV.

  Bruto gewicht40.2 kg.
  Draaien26° mogelijk
  Garantie2 jaar garantie
  Netto gewicht37 kg.
  KantelenNee
  MerkElmob
  Max LCD/LED gewicht45 kg.
  Schermformaat32 - 52 inch.
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee
  VESAKlik hier om onze VESA maat Blog te lezen"
  Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!