Jahnke Moebel TL 4500 TV Meubel

Jahnke Moebel TL 4500 TV Meubel
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Jahnke Techno Line 4500 is een moderne TV meubel in een klassieke walnoot uitvoering met walnoot lades. Dit TV meubel heeft een zeer sterke constructie en heeft een draagvermogen van maar liefst 100 kilogram.

In het meubel vindt u vier vakken voor het plaatsen van uw audio- en videoapparatuur. Alle media ruimt u netjes op in een van de drie lades met een "push to open" systeem. De glasplaten in de buitenste vakken zijn gemaakt van veiligheidsglas en zijn in hoogte verstelbaar.

Bruto gewicht67 kg.
KleurWalnoot
Draagvermogen per glas8 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht63 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht100 kg.
Schermformaat21 - 63 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJahnke meubel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!