Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke Cuuba MR 59 TV Meubel

Jahnke Cuuba MR 59 TV Meubel
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Cuuba MR 59 van Jahnke Moebel is een trendy TV meubel met een strak design welke glas en metaal combineert. Dit TV meubel is geschikt voor alle schermen met een maximaal gewicht van 80 kilogram.

Dit model is verkrijgbaar in een uitvoering van zwart veiligheidsglas met metaal of melk wit veiligheidsglas (meerprijs 79,-) met metaal. Alle losse kabels van uw apparatuur werkt u netjes weg in het kabelmanagement.

Bruto gewicht49 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht45 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat21 - 63 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJahnke meubel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!