Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke Cuuba MR 139 TV Meubel

Jahnke Cuuba MR 139 TV Meubel
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Cuuba MR 139 van Jahnke Moebel heeft een moderne vormgeving en is hoogwaardig afwerkt wat het TV meubel krasvast maakt. De solide constructie maakt dit TV meubel geschikt voor zware schermen met een maximaal gewicht van 80 kilogram.

Dit model is leverbaar in het hoogglans wit (meerprijs € 59,-) en hoogglans zwart. Het witte model heeft een toplaag van wit veiligheidsglas en het zwarte model heeft een toplaag van zwart veiligheidsglas.

De Cuuba MR 139 biedt onder de toplaag ruimte voor het plaatsen van uw audio- en videoapparatuur. Alle bekabeling van de geplaatste apparatuur werkt u netjes weg in het kabelmanagement van het meubel. Onder het meubel zijn noppen geplaatst ter bescherming van uw vloer.

Dit mooie hoogglans TV meubel is een aanwinst voor elk modern interieur.

Bruto gewicht53 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht48 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat21 - 63 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJahnke meubel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!