Jahnke Moebel SL 3165 TV Meubel

Jahnke Moebel SL 3165 TV Meubel
€ 529,00

of per maand vanaf € 11,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit stijlvolle TV dressoir van Jahnke Moebel is een modern TV meubel met strakke lijnen en opbergkasten. Door de solide constructie heeft dit TV meubel goede draagvermogen en is geschikt voor alle TV schermen.

Op het bovenste blad is er een extra glasplaat gebracht. Onder de topplaat is er in de drie vakken ruimte voor het plaatsen van uw video- en audioapparatuur. Twee van deze vakken zijn voorzien van glazen deuren met push-to-open systeem.

Onderste 3 laden gedetailleerd met glazen panelen bieden u opbergruimte om al uw spullen netjes op te ruimen. Dit design meubel is verkrijgbaar in zwart en voorzien van kabelgoot achterin.

Eigenschappen SL 3165:

  • 3 geïntegreerde lades 
  • glazen afwerking
  • kabels eenvoudig weg te werken in het kabelmanagement
Bruto gewicht79 kg. (totaal 2 dozen)
KleurZwart/Zwart glas
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht75 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat21 - 63 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJahnke meubel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!