It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Den Uyl Novara Dressoir

Den Uyl Novara Dressoir
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Novara TV Dressoir heeft een dubbelzijdige look. Schuif de deuren naar links en u creeërt een andere look, want de rechterkant is voorzien van drie lades.

Deze deugdelijke TV kast is gemaakt van duurzame pine hout en uitgevoerd in moderne helder wit kleur. Het model heeft in totaal vijf lades en twee schuifdeuren. Genoeg ruimte om uw spullen op te ruimen.

TV dressoir Novara is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en te combineren met de bijhorende eettafel, salontafel en bijzettafel uit de Novara meubellijn van Den Uyl voor een complete inrichting.

Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht85 kg.
Schermformaat22 - 63 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoDen Uyl

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!