Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Omnimount Prisma TV Meubel

Omnimount Prisma TV Meubel
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Prism 50 van Omnimount representeert het perfecte huwelijk tussen vorm en functie. Een hoogglans afwerking in zwart doet iedere kamer er gepolijst uitzien.

De Prism 50 maakt onderdeel uit van de Karim-collectie van befaamd industrieel en interieurontwerper Karim Rashid. De collectie is zowel modieus als functioneel, door het gebruik van verschillende materialen, vormen, afwerkingen en geometrie -- en is voor iedereen toegankelijk. 

Extra informatie:

  • Geschikt voor vrijwel alle: 55” vlakschermen en 50” DLPs.
  • Draagvermogen tot: 68 kg.
  • Draagvermogen schappen tot: 18.1 kg
Bruto gewicht34.5 kg.
Draagvermogen per glas18.1 kg.
Garantie5 jaar garantie
Netto gewicht31 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht68 kg.
Schermformaat22 - 52 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoOmnimount

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!