Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings Java TV Meubel

Jual Furnishings Java TV Meubel
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Java 2.1 is een stijlvol TV meubel met ingebouwde Speakers en Subwoofers voor alle audio apparaten. Dit model is gemaakt van robuuste aluminium frame gecombineerd met Zwart MDF hout waarvan de hoeken heel mooi afgewerkt zijn.  Java 2.1 beschikt over diverse aansluitingen welke hieronder vermeld zijn.

Ook kunt u dit model direct aan uw TV koppelen met de Optische kabel welke bijgeleverd wordt in de doos. Dat maakt het mogelijk dat alle audio apparaten of game consoles het geluid via de speakers van dit model uitzendt.

Dit model is geschikt voor schermen van 32 t/m 60 inch. en de top laag heeft een draagvermogen van 100 kg. Het ruimte in het midden is bedoeld om uw audio en videoapparatuur te plaatsen.

Extra aansluiting informatie:

  • 1x AUX ingang om elke iPod en iPhone modellen aan te kunnen sluiten
  • MP3/MP4 en TV audio ondersteuning
  • Optische SP - DIF en COAX aansluiting
  • 100 watt. maximum Power uitgang
  • 6.5 inch. subwoofer
  • Ingebouwde FM tuner
  • Alarm klok functie
  • Infrarood afstandsbediening.


Bruto gewicht29.2 kg.
KleurZwart
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht23.5 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht100 kg.
Schermformaat32 - 60 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoMi Hub

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!