Trendymeubels Vloerkleed Reiniging

Trendymeubels Vloerkleed Reiniging
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Huisdieren, kinderen, schoenen; vloerkleden hebben veel te verduren. Het is daarom ook niet gek dat je vloerkleed vies en stoffig wordt. Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met reinigingsproducten maar dit is vaak een hele klus.

Daarom kun je bij Trendymeubels.nl alle vloerkleden professioneel en snel laten reinigen. Wij halen je vloerkleed op en bezorgen deze binnen een week weer bij je thuis. Je vloerkleed kan op een werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur opgehaald en gebracht worden. Staat het formaat van je vloerkleed er niet bij? Dan kun je ons even een mail sturen voor een offerte.

Bruto gewicht1 kg.
KleurMulti 201
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!