let op geld lenen kost geld - Trendymeubels.nl

Gespreid betalen - Trendymeubels.nl

Je hebt de meubels gezien waar je altijd al van droomde en die perfect in jouw woonkamer zullen staan. Je hebt alleen niet de mogelijkheid om deze meubels direct te kopen. En, laten we eerlijk zijn, als je een nieuwe bank koopt hoort daar natuurlijk ook een mooie nieuwe salontafel bij. Dat is bij ons geen probleem! In samenwerking met MijnBetaalplan bieden wij de mogelijkheid om je bestelling gespreid te betalen. Met het Trendy MijnBetaalplan zijn je meubels een stapje dichterbij!

 

Automatische ontbinding bij annulering van bestelling

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan zal de financieringsovereenkomst automatisch via mijnbetaalplan ontbonden worden. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

 

 

In drie stappen van een huis naar je thuis

  • 1.

   Vind je droommeubels

   Laat je verleiden door onze prachtige collectie en bestel je meubels online of in de showroom.


  • 2.

   Koop je droommeubels

   Reken je bestelling af en kies voor het Trendy MijnBetaalplan. Zodra je de bestelling hebt geplaatst word je doorverwezen naar het beveiligde pagina van MijnBetaalplan waar je de uitgebreide vragenlijst dient in te vullen. De ingevoerde gegevens worden dan direct online getoetst en krijg je direct de uitslag van de toetsing.


  • 3.

   Stuur het contract retour

   Er zal automatisch een email gestuurd worden met het MijnBetaalplan contract. Deze moet ondertekend worden en met kopie legitimatiebewijs, loonstrook en bankafschrift teruggemaild worden.

  • 4.

   Je bestelling wordt z.s.m. geleverd

   Nadat wij een definitieve goedkeuring hebben ontvangen wordt je bestelling automatisch doorgezet en nemen wij je bestelling in behandeling. Je meubels worden veilig en snel geleverd zoals je van ons gewend bent.

Woonkamerset Milana - Trendymeubels.nl

Cadiz wandmeubel - Trendymeubels.nl

Voorwaarden Trendy MijnBetaalplan

 

  • -

   Betaling mogelijk in 1 tot 60 maanden, bepaal dus zelf hoelang je het wilt verspreiden.

  • -

   Bepaal zelf je maandbedrag met een minimum van 10,- euro per maand

  • -

   Een lage fictieve jaarrente van 11,9%.

  • -

   Je mag altijd tussentijds boetevrij aflossen.

  • -

   Je dient minimaal 21 en max maximaal 58 jaar oud zijn.

  • -

   Het bestelbedrag moet minimaal 300,- euro en maximaal 3.500,- euro zijn.

*Lease is een doorlopend goederenkrediet. Vraag naar de (product)voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. Trendy Leven B.V. treedt op als niet-verbonden bemiddelaar van MijnBetaalplan en Trendy Leven B.V. geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.